top of page

Bli frisk med rätt produkter!

Jag är återförsäljare av produkter som verkligen hjälper! Både för kropp och själ. Beställning görs via mail: annica.hentze@hotmail.se Du får bekräftelse via mail och betalning sker via swish eller faktura. Saknar du någon produkt i sortimentet så kan jag ta hem det till dig.

Aquanatur

Aquanatur

Alla lösningar ligger inte i medicin och att vänta till efter att du har blivit sjuk. Att underhålla hälsa och förebygga sjukdom genom lösningar som verkligen fungerar är en viktig del av arbetet. Förebyggande hälsovård har tyvärr ofta en stämpel på sig om att vara ”alternativ” som något negativt. Aquanatur vill snarare se att hälsa som ”alternativ” till sjukdom är något mycket positivt. Speciellt om vi kan välja det ena i stället för det andra i förebyggande syfte. Vid intresse av produkter kontakta mig!

Mojen

415kr

Låt allt rinnande, som ska in i din kropp, passera genom ringen. Vattnet behöver inte röra ringen utan bara passera genom hålet. Fyll ditt glas direkt eller häll upp i en tillbringare eller glasflaska och ha enkel tillgång till hälsovatten hela dagen.

Enkelt förklarat är att mojen lägger vattenmolekylerna som de ska. Som de naturligt ligger när de som källvatten virvlar nedför berget i bäcken. Mojen skapar ett stabilt vatten.
Ett instabilt vatten gör så att saker rostar snabbare. Ett instabilt vatten påverkar oxidationen.

Rekommenderas vid

Övervikt, mag- och tarmproblem såsom diarré och förstoppning, svagt immunsystem, vid avgiftning och detox, allergier, för fokus på levern, ångest, trötthet och håglöshet. 

Förpackning om 50ml

Ta 8-10 droppar 2 gånger/dag i ett glas vatten. På morgonen på fastande mage och precis innan läggdags. Förvaras på en mörk och sval plats, dock inte i kylskåpet!

OBS! Då probiotikan är helt naturlig utan konserveringsmedel eller klarningsmedel kan det ibland bli utfällningar i flaskan. Innehållet är fortfarande lika hälsosamt, bara skaka flaskan och fortsätt ta dina droppar.

Al-Probiotika

220kr

AL-Lerkapslar

475kr

Upplevda fördelar:

Bättre näringsupptag vilket skapar en ökad energi. Bättre, eller mycket bättre, fungerande toalettbesök. (Gällande både förstoppning och diarré.) Oftare toalettbesök på ett positivt sätt. Mindre ont och bullrade i magen samt mindre gaser och svullenhet.

Lera anses ha förmåga att föra ut tungmetaller, växtgifter, bekämpningsmedel och andra miljögifter ur vår kropp. Leran har även tillskrivits fördelar som att minska tarmproblem såsom förstoppning, svullenhet och irritation i tarmen.

Lera har och används fortfarande på många delar av världen för att skapa en bättre tarmmiljö. Den används både på djur och människor.

Instruktion: Vid milda problem ta en kapsel innan din största måltid. Många upplever att det går lika bra att ta kapseln var morgon. Vid mer problem ta en kapsel på morgonen och en innan middag på kvällen. 1 burk innehåller 120 st. kapslar.

Bipollenkapslar

475kr

Vid milda problem ta en kapsel var morgon.
Vid stora problem ta en kapsel på morgonen och en på kvällen.

Allergikapslarna används vid pollenallergi men ger även mycket bra resultat vid olika djurallergier.

Innehållsförteckning

  • Bipollen* (Skal 1274)

  • Krossade snäckskal

  • Zink

  • Tång

  • Krossade fermenta* (Skal 51021)

  • Lithotamnium pulver

Övrigt

Övriga produkter

Glycin

150kr

Glycin är en icke-essentiell aminosyra som tillverkas naturligt i människokroppen. Den är den minsta av de 20 proteinogena aminosyrorna som är vanliga i proteiner. Glycin kan erhållas från kosten via livsmedel som kött och fisk. Innehåll: 60 kapslar Varje kapsel innehåller 500 mg glycin. Smörjmedel: L-Leucin. Fyllnadsmedel: Mikrokristallinsk cellulosa. Kapsel: Gelatin Dosering:  2 kapslar per dag eller enligt rekommendation. Glycin bygger djupsömn.

L-Lysin

180kr

L-lysin är en av de 20 aminosyrorna som är byggstenar i proteiner. Den tillhör gruppen basiska aminosyror och definieras som en essentiell aminosyra.

Dosering: 2 kapslar per dag eller enligt ordination.

Innehåll: Varje kapsel ger 500 mg L-lysin.

Ingredienser: L-lysin HCL, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, kiseldioxid), smörjmedel (magnesiumstearat). Kapseln består av gelatin.

L-lysin gör så att herpes inte bryter ut.

bottom of page