Bli frisk med rätt produkter!

Jag är återförsäljare av produkter som verkligen hjälper! Både för kropp och stjäl. Beställning görs via mail: annica.hentze@hotmail.se Du får bekräftelse via mail och betalning sker via swish eller faktura. Saknar du någon produkt i sortimentet så kan jag ta hem det till dig.

scandinavian%20herbs_edited.png
 

Vill du använda dig utav 100% naturliga produkter? Då kan du med förnöjsamhet vända dig till produktserien Scandinavian Herbs! Scandinavian Herbs är en produktserie helt fri från parabener och andra konstgjorda ämnen. Produkterna är huvudsakligen baserade på isländska örter men det förekommer även produkter som har örter från annat geografiskt håll. Örterna är noggrant utvalda och hanterade med största ödmjukhet för att säkerställa god kvalitet.

Läppbalsam.jpg

Läppbalsam

Läppbalsamet skyddar den känsliga huden på läpparna mot väder och vind. Det gör läpparna mjuka och smidiga och är lika välgörande i stekande sol som vid vintersport. Grusigheten kommer från sheasmöret och försvinner utav värmen från läpparna.

58kr

Handkräm.jpg

Handkräm

Scandinavian Herbs handkräm är en utomordentligt omhändertagande kräm som balanserar hudens naturliga fuktighet, skyddar huden, naglar och nagelband. Denna kräm är mycket mjukgörande för din känsliga hud. Krämen absorberas mycket snabbt, vilket ger en behaglig känsla av smidig och elastisk hud men lämnar samtidigt ett mycket påtagligt skyddande skikt på huden. Ringblomma, är en av de omhändertagande örterna i krämen. Örten getväppling ingår även i krämen. Den har fått sitt namn från det latinska ordet vulnus vilket betyder sår. Balansen mellan de utvalda örterna är mycket betydelsefull i skapandet av Scandinavian Herbs produkter. En liten mängd handkräm fördelas tunt på händerna och masseras försiktigt in.

252kr

Deo.jpg

Deodorant

Det är allmänt känt att det idag används aluminium i deodoranter för att reducera svettningar. Deodorant används brukligt i armhålan för att reducera svettningar, detta område ligger granne med bröstområden som exempelvis kvinnor bör vara extra försiktiga med. Scandinavian Herbs deodorant innehåller naturliga ingredienser och är fri från aluminium vilket innebär att alla med behov kan använda den. Doften från de eteriska oljorna håller dig fräsch hela dagen!

194kr

M-mjölk.jpg

M-mjölk

Scandinavian Herbs M-mjölk kan användas på din trötta och stela kropp för en snabb och välgörande effekt.


Många av dessa örter är välkända och ofta använda i liniment och andra massageprodukter och ger en kylande känsla.

Stryk tunt ut m-mjölken över det berörda området. Massage är inte nödvändigt men det går utmärkt att massera med den.

349kr

Tvål CocoLime.jpg

Tvål coco-lime

Scandinavian Herbs vårolja används som massageolja eller som kroppsolja efter dusch eller bad. Mygg, knott och fästingar tycker inte om doften av denna olja. Oljan är torr och absorberas snabbt av huden. Basoljorna och det specifikt utvalda isländska örterna gör huden silkeslen. Skäm bort din hud med våroljan före och efter solning. Den ger en jämnare solbränna som varar längre. Innehåller bl.a lomme, valnöt och jojobaolja. Den mjukgör även solbränd hud. 

125kr

Secret of Love.jpg

Secret of Love

Secret of love är ett naturligt glidmedel som inte innehåller några skadliga kemiska ingredienser. Denna gel som har afrodisiaka effekter tar din sensuella upphetsning till en annan dimension. Den är även mjukgörande. Använd gelén på könsorganen, klitoris och läpparna. Njut av spänningen och den upphetsande känsla som erhålls av örterna och de eteriska oljorna. Gelén stimulerar de erogena zonerna och har en positiv effekt på orgasm. Används ej under graviditet.

256kr

Morotsolja.jpg

Morotsolja

En olja som används för att ge färg och lyster åt hyn. Innehåller bl. a. jojobaolja som alla hudtyper kan använda. Mycket bra för de med torr hy.

-

Fotkräm.jpg

Fotkräm

Denna kräm ger värme och ger effektiv hjälp för torra och trötta fötter. Den kan också användas en bit upp på fotlederna och smalbenen. Stryk ut fotkräm tunt och massera försiktigt tills huden absorberat krämen.Används med fördel på kvällen innan man går till sängs. Kombinera gärna med ett fotbad och fila fötterna. Känslan av den välgörande behandlingen för fötterna är otrolig! Innehåller örter som är väldoftande.

281kr

Schampo örter.jpg

Ört-Shampo

Ett naturligt schampo, baserat på örter, avsett för normalt till fett hår. Örtextrakten i detta schampo ger hår och hårbotten en naturlig balans. Det skyddar också hår och hårbotten utan att skapa irritation. Ett utmärkt schampo för vardagsbruk. Observera att schampot är koncentrerat och att du därför endast behöver använda en mycket liten mängd. Många olika örtextrakt och eteriska oljor ingår i detta schampo. bl.a. blåklint som innehåller saponiner, naturliga tvålämnen. Blåklint används ofta i hår- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. En av örterna är rosmarin, som över hela världen används i hårvårdsprodukter. Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Scandinavian Herbs hårbalsam efter tvätten.

215kr

Hajkräm.jpg

Hajkräm

Hajkräm är en effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid omhändertagande av din mycket torr hud. Hajleverolja innehåller vitamin A, D och E samt alkyl glycerol, som är en mycket viktig ingrediens i hajkrämen. Innehåller även älgört. Stryk ut hajkrämen mycket tunt över problemområdet och massera mjukt tills huden absorberat krämen. Hajkrämen innehåller endast naturliga ingredienser. Användes vid behov.

392kr

Spatvål_Havtorn_och_Apelsin.jpg

Spatvål Havtorn och Apelsin

Tvål 1 st Havtorn och Apelsin SPA. Handgjord och svensktillverkad. Säljes styckevis. Denna unika vårdande SPA tvål innehåller havtornsolja från både frö och bär. Malda apelsinskal, havtorns bär och havregryn ger extra kraft och peeling. Enkel skönhetsvård. Tvål som ger din hy en mjuk och behaglig känsla. Den har en underbar doft.

125kr

Ashwagandha.jpg

Ashwaganda

Ashwagandha är en ört som fortfarande relativt få i Sverige känner till, trots att den är en av de viktigaste örterna inom ayurveda. 

Den har sitt ursprung i Indien men finns också i Mellanöstern och norra Afrika. Plantan växer som en kraftig buske som når en höjd på nästan fem meter och har gula blommor. Växten har använts i över 4000 år för dess hälsofrämjande egenskaper. Den är även kallad Indisk Ginseng och Winter Cherry. 

Indisk ginseng är en potatisväxtart.

299kr

Hårbalsam.jpg

Hårbalsam

Hårbalsamet används för bästa effekt efter tvättning med något av Scandinavian Herbs schampon. Hårbalsamet ger dig ett silkeslent hår. Det går även utmärkt att använda hårbalsamet som hårinpackning.

215kr

Schampo alger.jpg

Alg-Shampo

Ett effektivt naturligt schampo för normalt till torrt hår. Schampot är milt och snällt mot både hår och hårbotten. Innehåller isländska örter och bland annat blåklint som innehåller saponiner, ett naturligt tvålämne. Blåklint används ofta i hår- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Schampot är koncentrerat och du behöver därför endast använda en mycket liten mängd. Algen är tagen från havet runt Island och den neutraliserar balansen på ett torrt och skadat hår. Detta schampo innehåller även romersk kamomill som är omhändertagande till en irriterad hårbotten. Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Scandinavian Herbs hårbalsam efter tvätten.

215kr

Djävulskloolja.jpg

Djävulsklo- olja

Massageoljan är djupgående och används främst i lindrande syfte vid stela kroppar. Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål. Oljan kan och bör användas så ofta som möjligt. Använda oljan i kombination med Scandinavian Herbs hajkräm. Inled med att behandla området med hajkräm och därefter smörjer du olja på hajkrämen. Denna kombination ger bästa resultatet. Innehåller bl.a djävulsklo och vitpil. Djävulsklo är känd för att ha en kraftfull inverkan på ömma och stela kroppar.

490kr

Vårolja.jpg

Vårolja

Scandinavian Herbs vårolja används som massageolja eller som kroppsolja efter dusch eller bad. Mygg, knott och fästingar tycker inte om doften av denna olja. Oljan är torr och absorberas snabbt av huden. Basoljorna och det specifikt utvalda isländska örterna gör huden silkeslen. Skäm bort din hud med våroljan före och efter solning. Den ger en jämnare solbränna som varar längre. Innehåller bl.a lomme, valnöt och jojobaolja. Den mjukgör även solbränd hud. 

299kr

Tvål_Olivia_Citronina.jpg

Tvål Olivia Citronina

Tvål/Oliva Citronina Innehåller 1 st tvål Svensktillverkade. En fräsch tvål med olivoljans alla vårdande egenskaper och citrongräsoljans förmåga att ge positiv energi och jaga bort dystra sinnesstämningar. En perfekt doft för morgontrötta och andra lättirriterade! Renar luften och stöter bort insekter. Innehåller torkat citrongräs som ger skrubbeffekt. Tvål som ger din hy en mjuk och behaglig känsla. Tvålen har en underbar doft

125kr

Brun utan sol.jpg

Brun utan Sol

Om du är speciellt torr i ansiktet eller har torrare fläckar så rekommenderas en kroppslotion innan du applicerar Brun utan sol på huden, detta pga att de torrare fläckarna suger upp mer av krämen och då riskerar du att bli 'fläckligt' brun. För bästa resultat, applicera Brun utan sol på ett jämnt lager vårolja.

281kr

 
aqua%20logik_edited.png

Alla lösningar ligger inte i medicin och att vänta till efter att du har blivit sjuk. Att underhålla hälsa och förebygga sjukdom genom lösningar som verkligen fungerar är en viktig del av arbetet. Förebyggande hälsovård har tyvärr ofta en stämpel på sig om att vara ”alternativ” som något negativt. AquaLogik vill snarare se att hälsa som ”alternativ” till sjukdom är något mycket positivt. Speciellt om vi kan välja det ena i stället för det andra i förebyggande syfte. Vid intresse av produkter kontakta mig!

Mojen

415kr

Låt allt rinnande, som ska in i din kropp, passera genom ringen. Vattnet behöver inte röra ringen utan bara passera genom hålet. Fyll ditt glas direkt eller häll upp i en tillbringare eller glasflaska och ha enkel tillgång till hälsovatten hela dagen.

Enkelt förklarat är att mojen lägger vattenmolekylerna som de ska. Som de naturligt ligger när de som källvatten virvlar nedför berget i bäcken. Mojen skapar ett stabilt vatten.
Ett instabilt vatten gör så att saker rostar snabbare. Ett instabilt vatten påverkar oxidationen.

Al-Probiotika

220kr

Rekommenderas vid

Övervikt, mag- och tarmproblem såsom diarré och förstoppning, svagt immunsystem, vid avgiftning och detox, allergier, för fokus på levern, ångest, trötthet och håglöshet. 

Förpackning om 50ml

Ta 8-10 droppar 2 gånger/dag i ett glas vatten. På morgonen på fastande mage och precis innan läggdags. Förvaras på en mörk och sval plats, dock inte i kylskåpet!

OBS! Då probiotikan är helt naturlig utan konserveringsmedel eller klarningsmedel kan det ibland bli utfällningar i flaskan. Innehållet är fortfarande lika hälsosamt, bara skaka flaskan och fortsätt ta dina droppar.

AL-Lerkapslar

475kr

Upplevda fördelar:

Bättre näringsupptag vilket skapar en ökad energi. Bättre, eller mycket bättre, fungerande toalettbesök. (Gällande både förstoppning och diarré.) Oftare toalettbesök på ett positivt sätt. Mindre ont och bullrade i magen samt mindre gaser och svullenhet.

Lera anses ha förmåga att föra ut tungmetaller, växtgifter, bekämpningsmedel och andra miljögifter ur vår kropp. Leran har även tillskrivits fördelar som att minska tarmproblem såsom förstoppning, svullenhet och irritation i tarmen.

Lera har och används fortfarande på många delar av världen för att skapa en bättre tarmmiljö. Den används både på djur och människor.

Instruktion: Vid milda problem ta en kapsel innan din största måltid. Många upplever att det går lika bra att ta kapseln var morgon. Vid mer problem ta en kapsel på morgonen och en innan middag på kvällen. 1 burk innehåller 120 st. kapslar.

Bipollenkapslar

475kr

Vid milda problem ta en kapsel var morgon.
Vid stora problem ta en kapsel på morgonen och en på kvällen.

Allergikapslarna används vid pollenallergi men ger även mycket bra resultat vid olika djurallergier.

Innehållsförteckning

 • Bipollen* (Skal 1274)

 • Krossade snäckskal

 • Zink

 • Tång

 • Krossade fermenta* (Skal 51021)

 • Lithotamnium pulver

 

Övriga produkter

Glycin

100kr

Glycin är en icke-essentiell aminosyra som tillverkas naturligt i människokroppen. Den är den minsta av de 20 proteinogena aminosyrorna som är vanliga i proteiner. Glycin kan erhållas från kosten via livsmedel som kött och fisk. Innehåll: 60 kapslar Varje kapsel innehåller 500 mg glycin. Smörjmedel: L-Leucin. Fyllnadsmedel: Mikrokristallinsk cellulosa. Kapsel: Gelatin Dosering:  2 kapslar per dag eller enligt rekommendation. Glycin bygger djupsömn.

L-Lysin

150kr

L-lysin är en av de 20 aminosyrorna som är byggstenar i proteiner. Den tillhör gruppen basiska aminosyror och definieras som en essentiell aminosyra.

Dosering: 2 kapslar per dag eller enligt ordination.

Innehåll: Varje kapsel ger 500 mg L-lysin.

Ingredienser: L-lysin HCL, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, kiseldioxid), smörjmedel (magnesiumstearat). Kapseln består av gelatin.

L-lysin gör så att herpes inte bryter ut.

Clean Collagen

279kr

Clean Collagen - Scandinavian Herbs, kommer från kor som betar på naturliga betesmarker året om. Kollagenet är framställt genom enzymatisk hydrolys vilket möjliggör en produkt med oöverträffad löslighet i både varma och kalla vätskor. 

Kollagen utgör 30-35% av kroppens protein vilket gör det till det största och mest förekommande proteinet i kroppen. 

Kollagen återfinns i hår, hud, naglar, leder, senor och även i organ som hjärta, lungor och lever. 

Kroppen producerar själv kollagen, men en ständig nedbrytning av proteinet förekommer samtidigt. Nedbrytningen av kollagen fortsätter i samma takt men den egna produktionen av kollagen sjunker med en stigande ålder. 

 • Hög proteinhalt (91 %)

 • 100% hydrolyserat kollagen

 • Kollagen typ I och typ III

 • Neutral smak och doft

 • Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker

 • Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen 

 • Fri från antibiotika & dopingklassade ämnen

 • Rik på glycin, prolin och hydroxyprolin