STRESSCOACHNING

I stresscoachningen ingår bla: Utvärdering före och efter behandling. Övningar med ACT, mindfulness, andningsövningar, och många fler verktyg beroende på vad just du behöver. Du får kunskap om kroppens och hjärnans reaktion på stress.

Enskilt - 60 min, 700kr | Paketpris 3 träffar: 1800kr | 5 träffar: 2800kr

I grupp - 60 min, 3 träffar: 750kr / person

ACT-ALP – ett helt nytt sätt att tänka gällande viktminskning för den envisa kroppen.

ACT-ALP är "Jag är självsnäll och har fokus på vad som är viktigt och värdefullt för mig" - Annas Livsstils Protokoll. ALP har tydliga ramar som du följer i 12 veckor eller för alltid om du vill. Detta balanserar och ger en nystart/omställning av din kropp. Därefter kommer två tekniker för resten av livet. Livsstilsprotokollet kommer dock vara ditt unika. Du kommer med all kunskap om kosten, om dig själv och med känslan av vad som är värdefullt för dig att skapa ditt egna ACT-ALP Din unika livsstil. Är det din tur nu?

Enskild coachning, 6 gånger 3000 kr. Därefter 700 kr per 60 min.

I grupp 6 tillfällen 1500kr/person.  Vi utgår från ALP-kokboken och den ingår i priset.

Livsstilscoachning/Kostrådgivning/Hormonterapi

Vad behöver du förändra för att få den livsstil du vill ha och mår bra av?

Individuell rådgivning för kroppens välmående. Vi fokuserar på din fysiska hälsa med fokus på kost, motion, vardag och jobb. Vi ser på vilka lösningar som är bäst för dig just nu och även i framtiden.

Kosten är Artegen i artegen form och mängd, glutenfri och sockerfri. Främst Paleo eller LCHF.

För enbart viktminskning eller där en nystart/omställning av din kropp  behövs kommer vi använda ACT-ALP.

60 min, 700kr 

Massage

Friskvårdsmassage rygg och nacke. Svensk klassisk massage. Taktil mjuk beröringsmassage. Koppningsmassage. Djupgående och upplösande av muskelknutor. Kan med fördel kombineras med healing för mer energi och känsla av lätthet.

30 min, 350kr | 50 min, 600kr

Andullationsmassage

Andullation är vibrationsmassage med infravärme, 20 olika program och med olika intensitet.

Håll distans med beröringsfri andullationsbehandling. Att lida av värk och stelhet försummar livskvalitén men är för var tredje person en del av vardagen. Ofta uppstår smärtan över tid där stress, oro, dålig sömn och ett stillasittande arbetsliv kan skapa dålig cirkulation i kroppen. Att använda sig av HHP andullationssystem är enkelt. Allt du behöver göra är att lägga dig tillrätta med kläderna på, ställa in ett av de förprogrammerade andullationsprogrammen vilka värmer upp, motverkar muskelsmärtor och spänningar, forslar bort slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, bidrar till djupavslappning och även stimulering under fötterna med tillhörande fotplatta.

30 min, 300kr | 15 min, 150kr | 10 gånger, 30 min, 2500kr .

.

Instant Transformation

Omedelbar transformation. Detta kraftfulla verktyg ger dig en möjlighet att förändra din verklighet på det sätt du vill på alla plan utan processer. Det är med lätthet och glädje som vi transformerar med hjälp av kvantfysik och vår oändliga potential. Du bestämmer vad du vill förändra.

 

Observera! Uppsök alltid läkare och sjukvård om behov föreligger. Är du inte redo för stor förändring eller om du har psykisk diagnos rekommenderas inte transformation.

 

60 min, 1200kr (Priset gäller under 2020 - Därefter 1500kr/60 min.)

Healing

Kirurgisk Healing är en djupgående healingform på den fysiska kroppen. Du väljer vilket/vilka områden som behöver healing. Ofta hinner vi med upp till 3 områden per session. Vid behov så kan även chakrabalansering utföras.

 

Healing med olika tekniker, där du väljer vad du vill ge healing till, tex fysiskt, tidigare liv, mönster, energimässigt osv. Jag väljer den healingform som passar bäst till ändamålet. Mina tekniker är kirurgisk, trans, energi, kanaliserad, frekvens, schamansk mfl.

60 min, 700kr | 30 min 350kr

Andlig vägledning

Få budskap från andevärlden och personlig vägledning. Jag styr inte vad eller vem som kommer med budskap men allt levereras med kärlek och du får den vägledning som du behöver just nu så du lättare kan ta de steg du behöver framåt. Du kan även ställa specifika frågor som du vill ha svar på.

60 min, 700kr | 30 min 350kr

Änglakväll  - få budskap från andevärlden 

Grupp på 4 personer  ca 1 timme 350kr/person.

Grupp på 5-8 personer ca 2 timmar 300kr/person.

Betalningsmöjligheter:
Faktura | Swish | Actiway eller ePassi | Delbetalning är möjlig vid överenskommelse innan bokad tid.

Företagspaket  finns i alla tjänster, moms tillkommer, ring eller skicka mejl för offert.