top of page

LYMFOLOG - Lymfmassage, lymfyoga och egenvård.

Lymfmassage är en mjuk form av massage med eller utan koppor som öppnar upp lymfflödet i hela kroppen. Lymfsystemet är kroppens avloppsbana som för ut gifter, kemikalier, cancerceller, virus mm. Med massagens hjälp så öppnar vi upp noder med egenvårdsprogrammet och hjälper till att "fösa upp" flödet i rätt riktning. Ett fungerande lymfsystem gör så att värk, svullnad, viktproblem, hudproblem, ledvärk, allergier, överkänslighet mm kan bli bättre.

Första gången 90 min (samtal och massage) 1200 kr.

Återbesök: 30 min 500kr, 60 min 900 kr, 80 min 1200 kr.

Egenvård

Lär dig hur du öppnar upp lymfflödet med hjälp av egenvård. Vad som påverkar och stoppar lymfan. Vid behov får du med dig några yogaövningar som kan hjälpa dig.

45 min 600 kr

Lymfatisk yoga är en fantastisk yogaform som ger återhämtning och en känsla av välbehag till både kropp och själ.

En kombination av rörelse och stillhet.

Djupgående avslappning och renande flöde.

Vi jobbar med alla positioner (asanas) utifrån ett lymfatiskt och terapeutiskt perspektiv för att nå det som gör yogan så unik:

- Rena och hela kroppen!

- Stilla sinnet för en stund!

- Starta processer av återhämtning för alla kroppens organ!

- Djup diafragma-andning som hjälper att få igång lymfflödet!

Med andning i fokus gör vi alla rörelser på ett lugnt, metodiskt och fokuserat sätt. På så vis gör vi allt vi kan för att – med rörelse och andning - hitta det som skapar återhämtning!

Vi jobbar aktivt med att hjälpa och få fart på vårt lymfsystem – kroppens avfalls och reningssystem.

Text av Lise Benberg - Utvecklare av lymfatisk yoga

Pris ges inför varje grupp och tillfälle. Håll utkik på Facebooksidan Annicas Naturliga Kost & hälsa eller på Instagram annicahentze för start av grupper.

STRESSCOACHNING

I stresscoachningen ingår bla: Utvärdering före och efter behandling. Övningar med ACT, mindfulness, andningsövningar, och många fler verktyg beroende på vad just du behöver. Du får kunskap om kroppens och hjärnans reaktion på stress.

Enskilt - 60 min, 1200kr | Paketpris 3 träffar: 3300kr | 5 träffar: 4500kr

I grupp - 60 min, 3 träffar: 1000kr / person (minst 4 personer)

ACT ALP® – ett helt nytt sätt att tänka om viktminskning för den envisa kroppen.

ACT ALP® är "Jag är självsnäll och har fokus på vad som är viktigt och värdefullt för mig" - Annas Livsstils Protokoll. ACT ALP® har tydliga ramar som du följer i 12 veckor eller för alltid om du vill. Detta balanserar och ger en nystart/omställning av din kropp. Därefter kommer två tekniker för resten av livet. Livsstilsprotokollet kommer dock vara ditt unika. Du kommer med all kunskap om kosten, om dig själv och med känslan av vad som är värdefullt för dig att skapa ditt egna ACT ALP® Din unika livsstil. Är det din tur nu?

Enskild coachning, 4 gånger á 30 minuter 3000 kr. 

I grupp 4-6 personer, 4 tillfällen 1500kr/person.  Vi utgår från ACT ALP®-kokboken.

Livsstilscoachning/Kostrådgivning/Hormonterapi

Vad behöver du förändra för att få den livsstil du vill ha och mår bra av?

Individuell rådgivning för kroppens välmående. Vi fokuserar på din fysiska hälsa med fokus på kost, motion, vardag och jobb. Vi ser på vilka lösningar som är bäst för dig just nu och även i framtiden.

Kosten är Artegen i artegen form och mängd, glutenfri och sockerfri. Främst Paleo eller LCHF.

För enbart viktminskning eller där en nystart/omställning av din kropp  behövs kommer vi använda ACT ALP®.

45 min, 800kr 

Massage

Friskvårdsmassage rygg och nacke. Svensk klassisk massage. Taktil mjuk beröringsmassage. Koppningsmassage. Djupgående och upplösande av muskelknutor. Kan med fördel kombineras med healing för mer energi och känsla av lätthet. 

30 min, 500 kr | 

Från 1/1 2024: 30 min 600 kr 

Andullationsmassage

Andullation är vibrationsmassage med infravärme, 20 olika program och med olika intensitet.

Håll distans med beröringsfri andullationsbehandling. Att lida av värk och stelhet försummar livskvalitén men är för var tredje person en del av vardagen. Ofta uppstår smärtan över tid där stress, oro, dålig sömn och ett stillasittande arbetsliv kan skapa dålig cirkulation i kroppen. Att använda sig av HHP andullationssystem är enkelt. Allt du behöver göra är att lägga dig tillrätta med kläderna på, ställa in ett av de förprogrammerade andullationsprogrammen vilka värmer upp, motverkar muskelsmärtor och spänningar, forslar bort slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, bidrar till djupavslappning och även stimulering under fötterna med tillhörande fotplatta.

30 min, 300kr | 15 min, 150kr | 

.

Instant Transformation

Omedelbar transformation. Detta kraftfulla verktyg ger dig en möjlighet att förändra din verklighet på det sätt du vill på alla plan utan processer. Det är med lätthet och glädje som vi transformerar med hjälp av kvantfysik och vår oändliga potential. Du bestämmer vad du vill förändra.

 

Observera! Uppsök alltid läkare och sjukvård om behov föreligger. Är du inte redo för stor förändring eller om du har psykisk diagnos rekommenderas inte transformation.

 

60 min, 1500kr 

Healing

Kirurgisk Healing är en djupgående healingform på den fysiska kroppen. Du väljer vilket/vilka områden som behöver healing. Ofta hinner vi med upp till 3 områden per session. Vid behov så kan även chakrabalansering utföras.

 

Healing med olika tekniker, där du väljer vad du vill ge healing till, tex fysiskt, tidigare liv, mönster, energimässigt osv. Jag väljer den healingform som passar bäst till ändamålet. Mina tekniker är kirurgisk, trans, energi, kanaliserad, frekvens, schamansk mfl.

40 min, 800kr | 

Andlig vägledning

Få budskap från andevärlden och personlig vägledning. Jag styr inte vad eller vem som kommer med budskap men allt levereras med kärlek och du får den vägledning som du behöver just nu så du lättare kan ta de steg du behöver framåt. Du kan även ställa specifika frågor som du vill ha svar på.

 30 min 500kr

Änglakväll  - få budskap från andevärlden 

Grupp på 4 personer  ca 1 timme 350kr/person.

Grupp på 5-8 personer ca 2 timmar 300kr/person.

Kan ej bokas för tillfället.

Betalningsmöjligheter:
Faktura | Swish | Actiway eller ePassi | Delbetalning är möjlig vid överenskommelse innan bokad tid.

Företagspaket  finns i alla tjänster, moms tillkommer, ring eller skicka mejl för offert.

bottom of page